Sunday, February 20, 2011

Semarak Revofiesta

Sempena bulan febuary yang penuh ngan peristiwa seperti maulidur rasul,valentine day (jangan nak agung sangatla..=.=’) UITM Negeri Sembilan menganjurkan REVOFIESTA(penting ni)~~..Crazy Rabbit Winks


Buat julung julung kali nya kampus kitorang cawangan beting yang indah permai ni wat event tuk mengharu dan mengacau jadual aku suasana..yela tak kan nak belajar 24 jam je kan?agagagaaga

Tengok jela poster die,waaa~~superb!!(siap ade fan page lagi)

Jadi dikesempatan ini aku nak bentangkan segala masalah aktiviti yang berlaku sepanjang hujung bulan ni, 20 – 27 febuary 2011..mai join ramai-ramai~~

Yeah nie la yang aku masuk,ahahahah~~

Ni plak berlaku hari ni,pagi tadi..tapi aku tak sempat nak datang,almaklumlah duk luar..bangun plak bangun..huhuuh=.=’

Ni malam ni!cam best,insyaallah aku attend..law tak malas halangan..=.='

Ingat earth hour je ada..switch hour pun ada?bagus gak leh jimatkan bil elektrik kan..kepada yang suka online dibawah kipas yang berkelajuan tinggi cam aku camne nak survive nie??huhuuhu=.=’tak pe charge laptop sesiap pastu lepak umah yang duk luar tu kan..hahaaha

PTAR tu library kitorang..selalu datang hadiah,benda free~~aku suka..hahaha

Sekarang kita kena amalkan no plastic ni,leh save alam sekitar tau..even kat supermarket pun da kuat kuasakan amalan kedekut a.k.a mulia ni..hahaha

Hahaha,kitorang pun ada top model tau..da siap photoshot lagi seperti di bawah~~

Lain kali aku nak masuk kot..haahhaa,mimpilah..=.=’

Siap ada malam ekspessi siswa lagi~~bukan malam kebudayaan gitu tapi malam menunjukkan bakat terpendam..nak pergi nie..best woo,nak pergi!..

last but not least ade kempen jualan beting..banyak gerai menarik yang menjual antaranya seperti bawah ni
cool giler headphone and earphone die..nak rembat la satu!

tu jela review dari aku..serius event tuk sem ni lagi menarik dari sem sem lepas..bukan nak ngutuk tapi biasalah hahaha..Crazy Rabbit Iconsimprovement yang baik kan bagus~~

Ps:muahahaha..best gak masuk contest sebegini leh gak aku update blog ni..ada gak topik..hahaha
Lagi satu hadiah yang dorang tawarkan cam memnarik hatiku..nak no 2 atau 3,earphone baru..
heheheheCrazy Rabbit Winks

5 comments:

Sca Ndx said...

waw macam menarik je. hehe

chittysarah said...

sca:tau xpe..hahaha

Raji berkata said...

org luar boleh join x?

chittysarah said...

raji:ko nak join ke??
anti aku leh tanyekan~~

Mohd Nazrin said...

wah! menarikny...nk join bleh? XD