Wednesday, February 2, 2011

kemerengekan,kegembiraan

duduk kat umah mestilah kena rajin!Crazy Rabbit Icons
tapi aura kemalasan semakin menerjah diri~~Crazy Rabbit Emoticon
tapi bila tengok wajah anak buah aku yang penuh dengan kehidupan yang comel(ok lebih plak=.=')
jadi rajin tetiba..
kegembiraan menjaga budak dapat dirasakan untuk seminit dua sahaja
mak dia ade appointment dengan doktor
menangis merengek plak dia=.=
time aku jaga lak dia taknak tido..ingat nak tido sama cis..Crazy Rabbit Emoticon

setiap usaha akan diberkati dan yang penting membuahkan hasil~~
dia tidor akhirnya..setelah mendera aku..ohhhh
akhirnya..leh aku join pas nie~~
green hornet atau lebah hijau
bagi aku best je citer ni..tapi cam biasalah kan mesti ada je orang yang tak suka
contohnya kawan aku sendiri..=.='
leh dia tido dalam wayang..cet da la citer 3D lak tu..uhhhh
mungkin sebab dia tak minat..atau sebab aku paksa dia tengok?hahaha
aku memang suka tengok citer superhero ni..(keanak-anakan skit=.=')
well,everyone has different thought

disebabkan semalam hari wilayah,ramai sungguh orang dimana-mana=.='
nak kuar duit kat bank pun berjanggut nak tunggu..
len kali la nampaknya..
walaubagaimanapun,dapat menikmati biskut kegemaran~~
famous amous~~weeee~~

ps:nak minta tolong letak korangnya link kat blog list aku=.='
thanks sesangat~~Crazy Rabbit Icons

18 comments:

ALIAA MIZAN said...

wah mikhail dah besar sikit dari dulu..tapi nape dah pkai puting??nanti xlawa gigi dia..

Sca Ndx said...

comel nye. hee

FaRa HanNaH said...

ko mmg tak habeh2 ngn tido kau kan?
eh eh dah tgk the green hornet?
aloh,bwu nak tgk ngn en A nnt..asal ttdo?cm tak best jew... :(

MUSFIRAH AQILAH said...

alaaaaa shumelnya entry ni,,hehe

HAZWAN17 said...

best erk green hornet..nak kena tengok jugak ni

chittysarah said...

aliaa:bukan selalu..bila susu mak dia da abis terpaksa~~
lagi pun leh pakai brace(pendakap gigi)~~
agagagaga

sca:betul setuju sangat~~hilang penat jaga..ahahaha~~

farah:penat wei..setelkan masalah
kuar lagi..agagaga
dia tido sebab tak minat cite fantasi..uhhhh

qiqi:rindu!!agaggaa..comel cam ko gak qiqi..ehehehe

hazwan:tengok tau..tapi jangan tido plak cam membe sorang tu=.='

Novelgurl said...

Assalamualaikum

saya malas gak ! :P

chittysarah said...

novelgurl:sep sikit!
agagagagaa

Yellow LEOpard said...

boleh pulak membe tetido tgk muvie 3d..mahal ohh... uhuhu

chittysarah said...

leo:tau xpe=.='
membazir jer..
sengal..uhhhh

lavender harum wangi said...

wahaa, jadi babysitter.. praktis untuk masa depan.. haha, btw dah folo sini.. :D


Jom baca dan komen post terbaru Jom korek hidung~

chittysarah said...

lavender:hehehe
demi mase depan=.='
agagaga
thanks~~

Raji berkata said...

you should have a sense of mother
hahaha

touya said...

laaa kenapa tak ajak baby tu tengok green hornet ?

chittysarah said...

raji:hhahaha..ok i will

touya:takut dia nangis plak anti..=.='

She's retarded said...

saya pun semakin malas sekarang.
baby tu comella nanti bawak pergi rumah saya boleh kita main babysitting ni
kekeke

MiZi said...

serius!!! baby tuuu kiutttt!!!


http://www.contengcorner.com/2011/02/kepenatan.html

chittysarah said...

kucing:sama lah kita..
agagagaa..
ok set!babysit sesame tau!

mizi:tau xpe!!agagagaa