Monday, January 10, 2011

Time to rest~~

Kuliah cinta da mula start hari isnin kul 10 pagi..rutin harian cam sem lepas da tak leh pakai..almaklumlah kami senior terpaksa duk luar bagi menampung dak dak junior dan juga dak dak yang berpindah ke cawangan kami~~Crazy Rabbit Winks

Tapi cam biasa la kan minggu first nie minggu honeymoon sebelum menempuh dugaan dan cabaran assignment dari pelbagai lecturer..hehehehe..leh dikatakan aku banyak kuar la minggu nie~~start dari ari selasa sampai la hari sabtu..Crazy Rabbit Icon

Bermula dari hari selasa-
Destinasi: KL,dengan pemanduan arah yang terhebat dari aku,kami bertolak ke Berjaya times square..kami melalui lebuhraya lekas ke kajang dan terus ke kl..agagagaga selepas puas menemani mereka bershopping,aku membawa mereka pulang ke rumah ku syurga ku~~

Kemudian hari rabu-
Destinasi : memiliki lesen!tujuan utama~~tapi malangnya test aku pada waktu petang..kul 2~~dengan pantas aku call mak tercinta~~agaggaa..suh ika dan farah bangun bagi mengambila ku di sekolah memandu nie..mak aku yang tunjuk direction~~dan mereka sesat dalam beberapa minit..hahahaha..then sebelum gi ambik test aku,sempat gi tesco extra tuk teman mereka berjalan2..kul 2 aku wat aku nyer test,wow gabra yang amat!tapi Alhamdulillah berjaya~~kemudian bertolak ke kl meronda2 ke sana plak~~

Hari khamis-
Destinasi : kelas kul 10..balik kul 3..kelas kebanyakan batal..alahai..semangat nie~~malam hari nyer meronggeng ke bahau dan makan pizza~~ I like~~

Hari jumaat-
Destinasi : seremban 2!hahaha..tanpa arah yang betul aku pun menunjukkan arah~~tengok signboard jela~~ahahhha..tengok cinema,citer guliver’s traveler..best woo~~

Hari sabtu plak-
Destinasi : Port Dickson! Ni memang aku nantikan~~best sangat~~dapat men air dengan riangnyer~~makan pun sedap~~penat tapi berbaloi~~agagagaga..

Itulah kronologi aku pada first week di kuala pilah~~bangkrap aku pas nie~~agagaga..pas nie makan nasi ngan kicap la nampak nyer~~=.='Crazy Rabbit Emoticon

Ps:weee~~baru skang nak update..aku bukan tak nak update..tapi almaklumlah..line broadband semakin lemah..selemah siput sedut!
ade lagi yang aku nak  taip tapi kemalasan menimpa diri..=.='Crazy Rabbit Winks

9 comments:

Raji berkata said...

wahhhh jelesnyer T.T
ak dh kecut hati bila dgr pasal lesen nih owh

chittysarah said...

raji:hahahah
sabar yep..
cuti sem nie aku nak ambik lesen kete plop..

lallalala~~

Sca Ndx said...

wwaw. best. heee

Novelgurl said...

x amik lgi ujian komputer huhhu..
takot.

CahayaCintaIlahi said...

hehe tu la pasal bole bankrup kalo selalu cenggini hehe ;)

Yellow LEOpard said...

huhu..mmg honeymoon betol lah..

aleen aiden said...

hee.slamat melakukan esaimen dgn cemerlangnye ye.. ^_*

MiszMaryaNe said...

huiyoo,
byknye kuar,
slmt beristirehat! =)

chittysarah said...

sca:ehhehe
memang best!

novelgurl:jangan takut..biasa jep..
heheheeh

cahaya:tahu xpe=.='
uhuks~~

leo:hihihihi~~
tapi pasni...huhuhu

aleen:thanks~~
sedih tetibe~~

mizz:ehehehe
thanks~~
^_^