Wednesday, December 29, 2010

no more sweet sweet time~~

agaggaga..beberapa jam dan detik yang berlalu membuatkan aku semakin lemah..Crazy Rabbit Emoticons
yela,pasni semua kene wat sendiri..duhhh..tak leh nak ajak mak aku teman wat pape da..
xleh nak enjoy ngadap tv,tapi sebenarnya lebih kepada laptop..huhuhu..
line kat kampus aku,owh tidak terjangka LEMBABNYE law broadband la..Crazy Rabbit Wink
law wifi asyik terputus plak..dan ade sekatan pada waktu pejabat...!T____T
dan pastinye blog nie bakal berhabuk dan ditinggalkan sebentarCrazy Rabbit Emoticon

duduk kat umah memang banyak cabarannye..bangun dan mandi lambat 
ade je mende yang tak dijangka akan berlaku..
ambil contoh terdekat peristiwa hari ni..
aku nyer test jpj dicancel Crazy Rabbit Winks

sebelum kejadian
aku ngan kawan aku keluar la meronda ronda dan mencari barang di bandar 
handphone tanpa disedari duk misscall..peminat mane plak nie,hahhaha
bukan tak nak angkat..tapi almaklumlah kalau da kuar tu memang handphone akan dibiarkan 
melainkan ade no family yang call,tapi cam biasa ade je yang termiss..
bila da siap beli barang singgah umah membe lepak pulak..
dan wat keberapa kalinya(lebih 10 kali kot) aku akhirnya dapat masa tuk angkat(bukan tak nak call balik tapi tu no private=.=')

"assalamualaikum,ni tuan nye handphone yang bernama siti sarah ke?"
"waalaikumsalam.ye saya,maaf sebelum ni saya ada hal..tak dapat nak jawab" (hal la sangat=.=')
"ok,esok sepatutnya awak ada jpj test kan..saya nak minta maaf,nama awak direject dan dipinda ke tarikh lain.ini berikutan ramai staf jpj esok tiada kerana mereka bergembira,almaklumlah tahun baru da dekat"
"..(terdiam) kalau camtu bila pulak tarikh yang dipinda tu?"
"minggu depan, 5hb january atau nak pinda tarikh lain?"
"ok 5hb saya datang(dengan pantas bersetuju)"
*ok aku tukar dialog tu sikit,ahahahaha~~*

betapa perasaan berkocak seperti milkshakeCrazy Rabbit Icons
penantian untuk memegang dan memiliki lesen tahun nie tidak tercapai
da la minggu depan kuliah da start,tak pasal kene minta excuse
dan berlari la aku dari kuala pilah ke rumah semula
kemudian pulang semula ke kuala pilah setelah selesai test tu
alahai nasib badan~~Crazy Rabbit Emoticon

nasib baik la perasaan sabar dan redha masih ada dalam diri..
law tak,mau aku mengamuk kat driving school tu~~agagagagga
pasni aku tak nak ambik lesen kat situ lagi!huh..geram gua..
dengan headphoneku da patah..uhhh,sedih..jasamu dikenang headphoneku!!Crazy Rabbit Winks
tapi nasib baik telah diganti..ahahahah..i like~~Crazy Rabbit Icons

da siap update blog ni~~
pas nie aku nak kene update tag dan contest sebelum pulang ke kampus..
(itu pun law rajin kot~~agagaga)
ps:dengar koleksi lagu lagu tuk menenangkan otak~~lalalalala~~Crazy Rabbit Winks
sambil pening nape la jerawat penuh plak nak menapak kat muka aku nie=.='
sebelum terlambat TAHNIAH MALYSIA~~
sekarang da betul betul jadi harimau malaya~~aaauuumm!!

11 comments:

padle said...

hehe..blom ade lesen lagi rupenye...

wawa said...

sarah~~ sabar la yer..

Yellow LEOpard said...

samelah..headphone ku jugak patah..baru je beli baru tadi..hua3..
selamat start kuliah ye..hehe

chittysarah said...

padle:yep..lum ade lagi
T___T

wawa:hahahaha..baiklah~~

leo:same la kite~~
agagagag
leh plak abgku cakap..
"tangan kayu!"
uhhh


lallalala~~

Sca Ndx said...

lesen jadi azam thn baru ler. hehe

chittysarah said...

sca:nampaknyer gitu la..=.='

sekamar rindu said...

salam..

singgah lewat pagi sambil follow ur blog...**141**

Novelgurl said...

hehhe..tenang2. Selamat tahun 2011 ^^

Pencacai Alim said...

olrh itu aku pon nk wish hepi new year :)

Raji berkata said...

huhu kre ok lah tu ada janji kau ad smngt nk amik test JPJ
huahua xD

ak dh give up lol

She's retarded said...

kesiannya fon patah. nanti beli yang baru ok