Saturday, December 25, 2010

candid itu cun la

click SINI!

gambar candid yang paling cun n menarik tak akan dapat hadiah seperti rolex, ferrari mahupun kancil.. tak mampu den.. hhaha... tapi it's a present yg ikhlas dan bermakna....
lets take a look at the terms and conditions :

1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan

2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?

3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha

4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form... 


5. tag 3 orang rakan blogger anda  @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....


6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...

tarikh tutup : 10th January 2011...
__________________________________
contest telah ditag oleh cik ieja

ok nie gamba yang ditangkap oleh cik farah ketika aku dalam kelas pe ntah..mood ngah layan ngantuk..lalalala~~Crazy Rabbit Icon

sekali lagi tag mereka yang bertuah~~

9 comments:

Robot | Sakti said...

kalau ngantuk, tido la ubatnya.

goodluck for contest

:)

Yellow LEOpard said...

yeke layan ngantok?mcm khusyuk je..hua3

chittysarah said...

robot:betul,itu adalah pesanan mak saya~~
thanks!

leo:khusyuk nak tido~~
lalalaala~~

dilla adilla said...

tq budak cumel ;)

saya pown slalu camtu dalam clas...haha

deCrewz said...

Erk.. Ngantuk ke brangan nih?

chittysarah said...

dilla:comel?salah orang tu
agagaga
same eh,sep sikit!

decrew:dua2 pun boleh~~
ahaks~

She's retarded said...

tuan belog tengah termenung ke?
hehehe

chittysarah said...

hai ci comel kucing..
agagagag
termenung merenung mase depan gitu~~

Raji berkata said...

hohoho tmenung ap tu =.=
smpai xpsn pics kne snap

err ker mmg kau sje wat gaya cmtuh
lol