Tuesday, December 7, 2010

wee~~

salam maal hijrah!sempat lagi kan~~
menaip sambil menjeling perasmian tv al hijrah..hehehe..
owh azam tuk taun baru adalah

mandi awal pagiCrazy Rabbit Icon berubah kepada yang lebih baik..(hehhehe,salah taip tu..)Crazy Rabbit Icons
well sume pun ade harapan n azam masing2,jadi kite tunaikan mane yang termampu la kan
erm..banyak plak post tuk arini..
gile menaip n mengisi masa lapang..weee~~

ok2,ade lagi tuk dikongsi~~Crazy Rabbit Icons
award dari cik wawa..

wow,memang bek ati kamu yer wawa~~
anyway macam biase la kan nie die,aku tag kepada insan bertuah
feel lucky to have it,please..~~(merayu)*


(sepatutnye tag 3 jer..tapi aku tgk dorang nie setia nyer blogger~~lalalaa~~)Crazy Rabbit Winks

teringin nak masuk contest ini
tapi nanti lah..Crazy Rabbit Icons
hehehehhe
kepada sesiapaa yang berminat usha la sini!


11 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho mekasih2 ;P
ak mmg loyal =.="

ak buruk kalau smile
jadi xperlu lah msuk contest mcm tuh
huahua

hiro said...

tengs ya,..

chittysarah said...

raji:lalalla~~
senyuman janji ikhlas leh je~~
anyway ambik tau blogger setia~~

hiro:ur welcome..ambik ye wahai blogger setia~~
*merayu lagi*

fathir@h said...

hehe. tau lah u tag cume i mls sikit mau buat. huhuhuh. inshaAllah sempat nant i gtau la the date k:)

chittysarah said...

pemalas nyer tikus!
lalalala~~
ok~~

Cikbelog said...

dear,congrats dapat award :)

Nur Areefah said...

congrate dan thanks...hehehehehe

dah reti shut down | salam maal hijrah | azam tahun baru

chittysarah said...

cik belog:thanks honey~~
lalalal~~

efa:thanks efa~~
ambik tau

MUSFIRAH AQILAH said...

thanks rara..congreet!! XD

chittysarah said...

qiqi:hehehe~~
thanks n jangan lupe ambil yer~~

chittysarah said...

qiqi:hehehe~~
thanks n jangan lupe ambil yer~~