Wednesday, December 8, 2010

bloglarian~~

sambil berlari menyambut batton dari cik farah
aku menyambungkan larian ke seberang jaya
(melalut plak~~)Crazy Rabbit Wink
ahahaha~~
sambung kepada tajuk diatas..bloglarian adalah ini!
sila la click di situ yer~~
seperti biasa..
terma n syarat tuk menyertai adalah seperti berikut..


syarat2 bloglarian:
1. Pastikan ada banner bloglarian



2. Jadi follower bloglarian

3. Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

4. Tag 3 orang rakan atau lebih. 
5. Beritahu rakan anda tentang bloglarian

6. Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini (bloglarian) bersama tajuk blog untuk disenaraikan. 



ok mase tuk menjawab slogan
sangat gelisah n berdebar..(xbiasa menjawab yer~~,merapu jela)Crazy Rabbit Winks


"Saya suka berblogwalking kerana saya suke mengisi masa lapang selain membaca ape yang patut di blog2 orang lain.selain berkongsi pendapat n cerita serta pengalaman blogger~~"


wah..da cam jawab soalan final exam nie..
ok,selain tu motif utama mestilah nak menghilangkan rase bosan..Crazy Rabbit Icons
selain merepek di blog orang lain..
lalallaa~~(ini xtermasuk dalam slogan yer)


da banyak merapu~~ok 
nak tagged orang plak~~


areefah
raji
nana
qiqi
shafeeq

ok la tu..dan sesape berminat,sila la click sini!Crazy Rabbit Winks

16 comments:

Nur Areefah said...

rajin sungguh buat tag ye..huhuhu

( bila laa aku nak rajen jugak ni ) =.=

dah reti shut down | salam maal hijrah | azam tahun baru

Nur Areefah said...

rajin sungguh buat tag ye..huhuhu

( bila laa aku nak rajen jugak ni ) =.=

dah reti shut down | salam maal hijrah | azam tahun baru

chittysarah said...

hehehe~~
ngah mood rajin nie~~

sile la ambik yerr

MUSFIRAH AQILAH said...

haha,thanks for the tagged.memg rajen kan!

Cikbelog said...

oh saya juga join.jangan lupa lawat senarai ke 49 ya :)

Fakhrur Razi berkata said...

selalu aku tgk je org berlari dalam blog..
hari ini ad org ajak aku berlari sekali
hahahah...
thx weh sitis ;D

chittysarah said...

qiqi:hehehe..
well~~lalalala

cikblog:ok will done~~
lalala~~

raji:marilah kite berlari bersama~~
jangan lupe lari tau~~

sya hassan said...

cam best je.. XD

Gadis Kampung said...

selamat berblogging...
nak ucap salam maal hijrah ye...

chittysarah said...

sya:mau ikut berlari?
leh ditag antti..
mau ka??
lalallaa~~

gadis kampung:weee~~
thanks~~
salam maal hijrah juga

Fakhrur Razi berkata said...

dia dh letak ke link kau kt blog tu?

chittysarah said...

ntah..xcheck lagi..
ko da lum??

Linglung said...

saya suke berblogwalking kerana saya dapat berjalan tanpa perlu berjalan :)

chittysarah said...

linglung:hahaha
sangat tepat~~

nana kamaruzzaman said...

ahahah,,,rara!thanks for tag me...jap gi nana buat ea..bru lg...xtau...hikhikhik...>_<

chittysarah said...

hahah~~
ok nana~~