Tuesday, December 7, 2010

BANNER CONTEST~~

Create your own banner at mybannermaker.com!


kali nie contest dari fatin izzati
tertarik tuk join sebab yelah xtau nak wat peCrazy Rabbit Icon..lagi pun mane la tau dapat adiah ketiga ke..
lalalla~~paling teruk la kan..lau no 1,alhamdulillah~~hahhaha~~Crazy Rabbit Iconsjadi kepada yang berminat sila lah click sini
tapi mestilah ade syarat2 dan adat pertandingan kan~~
sila lihat dibawah~~

T&C
1. become follower nie~~ 
2. buat entry pasal contest nieh n tinggal kan link entry anda..so senang nak view nati...hehehe..
3. letak kan banner contest nieh pada side bar anda..
4. tag 3 blogger lain yang bertuah..
5. terbuka kepada sesiapa yang mempunyi blog sahaja..(blogger yg berada di malaysia sahaja)
6. tarikh tutup : 2 january 2011
7. pemenang akan  diumumkan pada 22 january 2011


PRIZE 
tempat pertama : top-up RM30 (mane-mane line taliphone bimbit)
tempat kedua : top-up RM10 (mane-mane line taliphone bimbit)
tempat ketiga : top-up RM5 (mane-mane line taliphone bimbit)

ok seperti yang di atas termaktub,law rase nak join rajin2 la click sini
(da banyak kali promoe nie~~)

ok seperti syarat nyer,anda dibawah bertuah untuk di tag

raji

korang kan ade header~~semoga berjaya..n law da menang tu ingatlah aku yer~~Crazy Rabbit Winks

9 comments:

Nur Areefah said...

contest apekha?

chittysarah said...

contest banner die cakap..
tapi more toward kekemasan blog,
kretiviti,kecutetan n segala yang best la..
law ade header n banner memang dialu-alukan..
efa~~,masuk tau

Fakhrur Razi berkata said...

owh ye ker o.O
mcm mudah jer
nk join juga lah cmnih
hohoho

ieyas forever~ said...

ceyt!!header aku cm hampagas jerp!!~ngeh3!!

chittysarah said...

raji:masuk tau~~
meriahkan lagi~~
lalalal~~

ieja:mane de..ok pe..
at least ade dari aku..uhuks..
hehhe,join2~~

law korang menang kongsi2 ar~~
hahahah

AiMaN said...

selepas cara periksa "dara"..skrg petua periksa "teruna"...jom la tengok..cucu lelaki jgn marah ye..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/12/petua-mengenali-teruna-part-1.html

chittysarah said...

baiklah aiman~~
akan diterjah !!
lalalala~~

Gadis Kampung said...

good luck ye...

chittysarah said...

gadis kampung:thanks~~