Sunday, December 5, 2010

perkara yang dilalaikan..

bangun pagi..da awal..Crazy Rabbit Winks
tapi perkara utama mesti malas nak wat..
nape yer..
agak selekeh disitu,walaupun tau ianyer adalah perkara sunat
ape yang aku cakap nie adalah pasal mandi pagi..
hahhahaCrazy Rabbit Icons
antara punca malas nak mandi awal pagi ialah..
1)sejuk la..tapi xtakut air..disebabkan xde water heater di rumah,nape wat camne kan..hehehe
2)xde nak gi mane2 pun..nak watpe mandi awal2..hahaha,tapi law kuor of coz la mandi..i'm not that disgusting ok~~(tu ke nie ejaan nyer?biarler..)
3)da terbiasa kot..(dak2 umah n kawan aku mesti tau perangai aku camne,haha..especially farah and my roomate-ira

walau da banyak kali ditegur ngan penuh kasih sayang oleh mak~~Crazy Rabbit Winks(ahaks..yeke?lebih kepada intonasi yang menakutkan~lalala) sifat ini masih tidak boleh dibanteras..
kenapa la ye?
hahaha..mungkin selepas ini berubah..tapi law dipikirkan bukankah lebih menjimatkan bil air?
hahaha..tetapi ini tidak boleh di bicarakan terus kepada mak..silap2 kene simbah ngan air..Crazy Rabbit Emoticon
hehehe..

hahaha..tadi ika menelefon gua ngan bangganye mengatakan 'aku baru balik dari langkawi!'
wah,betapa jeles nyer perasaan n ati ini..huhhu..
penah ajak mak beberapa kali tetapi ditolak mentahCrazy Rabbit Emoticon
sebab utama mak adalah
"mak takut air..gayat la.."
agak terpesona mendengar ye,memang mak adalah seorang yang agak lemah ngan air n tempat tinggi..
air ini bermaksud laut,pantai n sebagainye yang mengalir dan bertakung..
tetapi sangat berbeza ngan anak die nie yang sukakan segala nye yang tidak disukai beliau..

tapi mak ade cakap len kali yer,insyaallah kite gi langkawi ye adik  sarah..(panggilan rumah,walaupun da besar)hehehe..
lagipun ngan bakal kelahiran cucu pertama beliau,perkhawinan anak sulung beliau lagi dan ngan aku yang nak masuk blaja kembali januari anti..sangatlah memeningkan mak tuk pergi berjoli..
hahahha
xmengapa,sabar sering membawa kepada sesuatu yang indah n manis..(pepatah sendiri kot)
aku akan tunggu mase itu..Crazy Rabbit Icon

mood:melayan lagu new born-muse
lalalalaCrazy Rabbit Winks

14 comments:

woot-woot said...

wek,wek..musyuk malas mandi ! xD

chittysarah said...

huhuhu..
mandi law nak kuor~~
lalala..

duk umah memang da tersedia wangi~~
lalalala

FaRa HanNaH said...

aku sentiase mengetahui kbenaran itu wahai stlobely merah ;)
kau memang penakot air sejuk!!!

chittysarah said...

hahhaha..
jangan cakap kuat2 baby hannah~~

lallalala~~

t0ix said...

pasni ak nak dok jauh2 dr ko si mucuk..hahah

t0ix said...

pasni ak nak dok jauh2 dr ko si mucuk..hahah

Siska said...

i pon malas mandi...hahahhaa...

chittysarah said...

toix:hahhaha
kalau kuor aku mandi la~~

siska:yes!!
sep2
weee~~

Luffy said...

chittysarah...
nanti letak link entry awk ni dekat comment entry contest kt blog sy tu erk..

chittysarah said...

done~~
anyway thanks taw~~
ajarkan..
wee~~

PendekarPetai said...

ooohh cenggini....

chittysarah said...

haahahha~~
jangan gitau orang len yer~~

lalalla~~

Qamarul said...

malas mandi takpe tapi gosok gigi tak? :P

chittysarah said...

qamarul:gosok2~~tu sangat rajin
heheheh
lalalala~~