Tuesday, November 30, 2010

sesuatu ungkapan di malam hari

malam malam begini memang membuatkan aku terase something xkene..
something yang aku sendiri xdapat nak jelaskan..
semakin dilayan semakin susah tuk aku ungkapkan..Crazy Rabbit Emoticon
sudahla,aku patut lupekan perasaan nie..

kembali tuk menceritakan sesuatu
hahaha..tadi perasaan gabra menguasai diri,tapi nasib bek dapat diatasi..heheheCrazy Rabbit Wink
susah jugak yer nak praktis motor tuk test jpj..da cam nak ambik final exam tuk paper killer aku kat kampus tu..rase cam ade batu yang jatuh atas pale ni bile nak kene hafal step step tuk exam anti..Crazy Rabbit Emoticonsabar jela..

dengan silauan matahari pagi,memang sangat menggangu penumpuan Crazy Rabbit Emoticon


Crazy Rabbit Icondengan menarik nafas lega aku dapat mengembalikan konfiden dalam diri,yes~~
sambil sambil menari n berbloggingCrazy Rabbit Winks
  aku ternampak blog farah ade tagged baru..waha~~ade keje
suke~~
sambil menari mendengar lagu inilah jawapan dari tagged beliau~~Crazy Rabbit Icon


1.Apa benda paling penting dalam hidup
   my headphone n my playlist~~ n of coz my phone skali~~(nak dengar lagu senang)wee~~

2.Benda terakhir korang beli guna duit sendiri
   air oren yang sedap~~ dan juga ice blended coklat,sedap punyer!!

3.Dimana tempat korang nak melangsungkan perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
   mestilah umah ku syurga ku,and rumah bakal suami juga~~(gatal nie)hehe..tema yang simple tapi  menarik,xyah nak grand2..xbek membazir~~

4.Adakah korang sedang bercinta sekarang?
   bercinta eh?lebih kepada suke kot~~(cinta tu xtau la plak) ngan seseorang yang bermule ngan huruf f..(waha~~gatal lagi)

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
   selagi ade jodoh n keredhaan nye..

6.Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
   utopia! best,support la majalah dan komik malaysia

7.Antara mak ayah korang,mane korang lebih mesra?
   mestila ngan mak ku syurga ku..sayang mak~~

8.Namakan orang yang betul2 korang nak jumpe dalam hidup korang?
   xtau la nak jumpe sape..(xde yang terlintas plop)

9.Adakah korang basuh baju korang sendiri?
   Ye kalau kat kolej~~tapi kat umah cam selang seli,kekadang mak n kekadang aku sendiri..tapi of coz sidai aku~~mane leh bagi mak panas n menderita di luar~~

10.Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
     Tempat yang penuh ngan kehijauan..tenang and aman je..leh tenangkan fikiran~~

11.Pilih salah satu,peluk atau cium?
     Peluk..best gak kan,peluk bantal~~n of coz mak~~

12.Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda
     suke giler warne pink,sayang slimut sejuk beliau n sukekan lelaki baik hati n law berduit adalah bonus kat dier..~~

13.Benda yang korang sayang sgt dlm hidup korang
     semua pemberian keluarga~~

14.lagu yang paling korang suke n selalu dengar
fancy footwork-chromeo
hari bersamanya-sheila on7
year from now-aizat
lets just fall in love
all that i've got-the used

15.5 Blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini
nina~~
fathirah~~
ira~~
aliaa~~
nisa~~
areefah~~
tiqa~~
(terlebih plak)

hahah..
ok korang wat la ok~~

12 comments:

FaRa HanNaH said...

tentiu sebab jawab tagged ku~~~

chittysarah said...

ur welcome~~
n thanks sebab tagged gue..

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha kau betul2 menari ke smbil jwb tag?
lol

oh test motor senang
kereta yg susah
huahua =.="

chittysarah said...

yep2~~
manari2 jari jemari nie~~
lalalala

kereta bakal menyusul taun depan plak..
arap2 lepas~~

Fakhrur Razi berkata said...

wehh thx letak award aku
huahua =D
terharu2

Khairy said...

aku penah gak fail jpj...hehe test amik moto....cam pelik lak, selalunya moto la paling senang dari keta. Cmne leh fail lak...musykil aku..huhu

chittysarah said...

raji:ur welcome~~
lagipun comel pe~~

chittysarah said...

khairy:ye ke??
menakutkan je nie dengar~~
kete lagi senang yer..
owhh..

hiro said...

haahaa..itu kucen ke?

chittysarah said...

bukan..tetapi arnab yang comel~~
ditambah ngan giler..hahah

hiro said...

hehe..kiut..

chittysarah said...

hehhe..
thanks kepada laman web ini..

http://myspace.laymark.com/