Wednesday, November 24, 2010

kesengalan~~

semakin mereng ketika duduk dirumah..Crazy Rabbit Emoticonbest men pusing2 kat umah..hahhaha..
selain itu aku sangat berterima kasih kat housemate yang berjasa memberi pinjam novel beliaw..ade gak mende faedah tuk dilakukan..terima kasih ain~~roommate wawa
hahahah,sambil dengar lagu sambil bace memang seronok~~Crazy Rabbit Icon

tapi best gak duk umah nie..yela setiap kali teman ibu tercinta membeli belah,aku dapat memiliki barangan yang aku idamkan ketika dikampus..contohnye seperti air jus orenCrazy Rabbit Emoticonsbetapa indah nye perasaan aku ketika dapat memiliki air kegemaran tu~~ditambah plak ngan coklat2 feveret,waa~~ sungguh bahagia ketika itu..mengambil apa sahaja yang diingini..

tetapi..!ketika berada di kaunter pembayaran,ibuku pasti terkejut lalu berkata..'biler plak ade barang2 nie..ni da lebih bajet..'hehehe,dan ketika itulah aku akan memujuk ibuku..aku sayang ibuku atau panggilan manjanye,mak~~
nasib bek mak aku nie baik hati terhadap anak2 beliau yang sengal2 kekadang..

Crazy Rabbit Emoticontapi bile xde mende nak wat..mula la awan itam mengelilingi aku..hahhah..dan penawarnye ialah lagu2 koleksi peribadi~~Crazy Rabbit Winkshehehe..tapi xdela sampai lupe tuk menunaikan apa yang disuruhNya..

ye.berbalik kepada tajuk diatas..ramai orang akan mengata aku sengal,yela da law aku duk wat mende yang sengal memang akan dicop sengal la kan..sengal2..tapi xmengapa,sudah biasa ngan panggilan itu..adela kelainan gak aku nie kan..hahaha..xramai yang dicop sengal kan..hahaha(berbangga hehehe)
Crazy Rabbit Emoticon

hahaha..merapu je kejenye..masih ade keje yang perlu dilakukan skang nie..memilih lagu n mendownload tuk jadikan playlist blog..hehehe..anyway kembali bekerja,pilih lagu maksud nye..hehehe..

papai..~~Crazy Rabbit Winkshahaha..

9 comments:

hamzah ian said...

ah sudah.. hehe

chittysarah said...

hehhe..sengal~~

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha
aku pun kdg2 cmtuh juga ;D
tapi selalunya ibuku xperasan
bila balik buka plastik
baru dia perasan ad benda2 baru yg bukan diambil sndri =.=

Fakhrur Razi berkata said...

kau punya wiggy lepas connected boleh terus guna ke?
aku punya dh connected
tapi dia still guna P1 wimax aku yg lama punya line

chittysarah said...

hahhah..
kekadang ibuku juga begitu..

yeke?
aku nyer ok jer..
xganggu line modem pun

Cikbelog said...

baca novel leh ilang bosan..tapi aku prefer dengar lagu dari baca novel cinta coz aku sangat sensitip..hati cepat sedih jerk bila baca novel cinta..hahaha

chittysarah said...

cik belog,betul gak tu..
tapi saje nak cuci mata ngan nangis..
hahaha

Pencacai Alim said...

cucila mata dgn eye mo

chittysarah said...

baiklah pencacai alim
akan dilakukan~~
thanks~~