Monday, December 6, 2010

JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY~~







khas untuk


1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda nak follow boleh, taknak pun boleh tapi keutamaan diberikan kepada follower BLOG BUDAK KAMPUS
3. Buat entry bertajuk: JOM MAIN SUDOKU CONTEST BY LUFFY
4. Mesti letak banner contest tu kat entry dan side bar
anda dan linkkan ke blog ni
5. Tinggalkan link entry anda di comment box entry ini saje
6. Tak kisah macam mana cara anda jawab, guna Microsoft Word
ke,Excel ke atau cara lain asalkan jawapan betul
7. Emelkan jawapan anda ke rfizu27@yahoo.com untuk mengelakkan aktiviti copy-mengcopy jawapan orang lain
8. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang betul
melalui cabutan bertuah dan diumumkan selepas
tamat contest ini di dalam entry khas
9. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda


Tarikh tutup : 25 DEC 2010


Mula2 aku nak tag 






yang lain2 pun leh join gak~~mari2~~

just tekan sini..wee~~ 

Hadiah tajaan
1ST Prize : RM10 TOPUP


2ND Prize : RM 5 TOPUP

ps:terbuka ati tuk masuk pertandingan gini..cambest je..hehehe..Crazy Rabbit Icon

6 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

dlu masa kt sekolah ak menang main sudoku
huahua nk kena bgitaw ke? lol

err tpi kalau xguna microsoft xboleh ker? =.="
ak nyer laptop baru lps format

Siska said...

hahah..kalau i join mesti kalah sebab i xtau main langsung...kahkahkahk

fathir@h said...

hehe terigt plak kenangan last sem bersudoku b'same:) ngheee sweet~ !!!

chittysarah said...

raji:leh je..janji jawapan ko betul..
terpulang kat ko nye kretiviti..
die nak jawapan yang betul jer~~
join tau~~

siska:cubelah dulu~~
mane tau menang leh share adiah~~
weee~~

fathirah:hehehhe,xleh blah yang leh menang walau lambat kan?ngeee~~

Sca Ndx said...

sheila on 7 wujud lg? aku berhenti berharap, sampai nanti satu saat, tak ada cinta ku dapat~.

chittysarah said...

masih wujud~~
lagu yang masih dilayan n agak baru la- hari bersamanya~~

nyanyi plak~~
nak sambungkan??