Sunday, October 17, 2010

semakin hampir...

wahh..pejam celik pejam celik, da nak final..nasib bek sume topik da dicaver..
tapi still xdicaver dalam otak ilmu2 yang lecture aku sampaikan..huhuhu..tapi bak kata lecturerku,kamu jangan risau kamu xterlambat tuk study dari sekarang..tapi aritu di cakap dalam kelas..(dua minggu yang lepas..)=.='

tapi xpe bak kate orang jangan mudah mengalah(ade ke orang cakap nie,ke aku yang reka..)
kene usaha sesungguh untuk menunjukkan aku gak leh berjaya..kali nie aku cakap dengan makne n usaha..
ye usaha sangat penting tuk mencapai sesuatu..walaupun xsabar tuk pulang ke rumah..

usaha sarah!!ko leh lakukan..ngeee~~
jangan malu nak tanye orang law ko memang xtaw..anti bukan setakat sesat jalan,
MSN Onion Emoticons
kena tendang ngan abang2 ko pun mungkin..lagi lagi yang no 2 tu..da la die tu sayang kat aku terlebih2 sampai setiap pe aku wat salah je..(ayat perli nie..hehehe..)tapi xmengapa aku paham die wat tuk kebaikan aku gak..

jadi mulai hari ni aku start bace buku,pelan2 bak kate orang tu..n usaha sampai aku berjaye..yosh!
Onion Iconye,kena mula dari hari nie..mak pun da jadi spy n pengingat tuk abang aku tu..walaupun kekedang rase nak baling je buku n barang sekeliling biler frust xpaham2..(ish2 xbek ditiru nie..)MSN Onion Emoticons

biler frust mule la mood nak tido datang menyelinapOnion Icon sampai kan aku mencari selimut tuk melayan perasaan diri..MSN Onion Icon(walau pun tengahari time tu)..tapi memikirkan masa depan lagi2 time nak check result dalam cutiOnion Icon(walaupun xpenah rase bangga ngan result sebelum nie) nak gak feeling yang best time bukak result anti..amin..xlupe gak nak berjaya sesame n sebaris ngan kekawan aku..hehehe

sebelum pape aku terlupe n merepek panjang aku nak minta maaf law de terkasar bahasa terkutuk dibelakang(xsengaja n sengaja,hehehe maaf),terpukul kat memane,terguris perasaan ati,terkasar perlakuan,terbuli(sengaja kekadang)n segala ter yang xpatut n xbek la..minta maaf dari hujung rambut ke hujung kakiOnion Icons

perasaan n jiwa jadi kosong jap MSN Onion Icons lagi2 time berangan..hahahha..kene kurangkan nie..xde kene mengena ngan topik sebenar..dari sambung melalut bek aku bace novel..(aha!kan da kantoi..blaja wei..)bukan pe,pepagi aku xleh study sangat otak blur lagi..hahaha..alasan je ko nie sarah..
da la salam n papai..~~Onion Emoticons

p/s: nampak comel plak mende alah nie..(experimentasi)

4 comments:

ELMIZAN said...

huhuhu....selimut bucuk ekau....terbuli ko kate???aku lah mangsa tuh....

chittysarah said...

hahahaha
rileks..
diam2 sudah..

FaRa HanNaH said...

xnak maap kan salah kau..hahaha

chittysarah said...

tidak..maafkan la..
aku takut xdapat wat final lak anti..
huhuhuhu

mata mengharap nie..