Friday, October 22, 2010

terase...

da lame aku pendam mende nie..tapi semakin dipendam semakin teruk jadinyer..aku pun xtaw nak watpe..


biler pikir leh jadi giler n terase nak mengucapkan kate2 indah kat die..Onion Emoticon da xdapat nak tahan ngan perangai ko tau x..huhu

kawan da lame tapi ko kawan yang tikam dari belakang..

biler susah taw plak nak cari membe..

biler senang wat xdulik je..Onion Emoticonaku da cube tuk halang nates tuk jangan pengaruhi aku..tapi still xleh..iman xkuat kot...~~

ingat aku xde perasaan ke?

aku ingat nak pulau je ko..tapi pikir balik xbek kan..

aku pun nak final da nie..

tapi perangai kau semakin ari semakin mengjengkelkan aku la..

plez la berubah..MSN Onion Icons

xkan nak aku bagi ko sedar 

jangan sampai aku sembur sume kat ko..

plez..kesabaran aku pun ade tahap nyerOnion Emoticons jangan sampai aku langgar ko anti taw la..

Onion Iconthen tendang ko gune bola nie..huhuhu..padan ngan muke ko..MSN Onion Emoticons
tapi nie dalam blog jela..xleh nak wat tul2..kang aku nek giler n jadi nates plak..paling teruk xdapat nak kawal diri..huhuhuMSN Onion Emoticons

anti ko kene libas baru tau kot..Onion Emoticons
hahahahh

huh..entah la..biar jela..malas nak ambik tau sal ko..
aku nak tgk sampai biler ko leh wat kekawan ko camne..
aku nak ko sedar sendiri..

time tu baru ko tau langit tinggi atau rendah kot..
hahahha

k la pepun aku tetap nak mintak maaf law aku de wat pape salah yang disengaja atau xsengaja..
aku tul2 minta maaf..aku bukan manusia sempurna n xharap jadi sempurna tuk semua orang..
tapi aku akan cube wat yang terbek..tapi still aku ade kelemahan yang aku sendiri xleh elak..minta maaf atas kekurangan n semua kelebihan aku datang dari allah yang maha esa..Onion Icons

moga2 aku menjadi orang yang lebih bersabar dari sekarang..
kepada kamu,aku harap kamu sedar akan kesalahan kamu sebelum semua nyer terlambat..
aku xnak memusuhi kamu..

p/s: betul la kata2 abang2 aku..anti lepas sekolah baru ko tahu sape kawan,sape lawan,sape kawan yang tikam dari belakang,sape yang kurang bek ngan ko tapi still leh tolong ko,n ko akan tau ape erti kawan yang sebenarnyer..thanks abang2 ku..~~MSN Onion Icons

5 comments:

ELMIZAN said...

ok lah sarah..aku taw spa aku..aku tau salah aku..aku menjengkelkan ko stiap ari...kita pon dah xlama hidup serumah..pasni bawak aluan masing2....arap ko dpat bsabar spnjg idup ngn aku...dah xlama sarah...23 mggu je lgi...pasni aku dah xkaco idop ko lagi.aku dah xnak cakap lg.kalo percakapan aku wat ko sakit ati...lebih baek aku mendiamkan diri..slamat tinggal....

FaRa HanNaH said...

bangang kau mizan..dan2 je nak terase...xde nyer die cakap sal kau..
sarah:yer,aku mintak maap sebab byk wt kau sakit hati..whatever po,susah jgk kan kalau dapat orang yg tak mengenang budi.haha..zasss

chittysarah said...

mengade2 ar mizan...bukan ko la mizan aka aliaa..aku sayang ko lagi dari die(suspek tu)
plez la jangan salah paham..
kawan aku tu aku kenal da lame..ko aku baru kenal..aku lagi senang kawan ngan ko dari die..
fara:hahahah
aku pun minta maaf atas segala yang aku lakukan..hahha..n jangan risau bukan ko gak taw..
ade la seseorang tu..
memang susah giler..

ELMIZAN said...

hek eleleh...padahal aku...saje jer nak kaver...blahla korang..ahaha

chittysarah said...

mengade ar ko mizan...