Saturday, September 18, 2010

....

da agak bersawang da blog nie..cam da semakin uzur je
(sambil dengar lagu dari faizal tahir,hanyut.. n aku pun n hanyut dibuai masalah..)

berbalik kepada objektif aku kembali menaip..
firstly,sebab tinggal lagi 2 hari tuk balik ke kampus tersayang..
n assignment berlambak pun perlu disiapkan dalam mase terdekat..
tidak2..

matilah aku law xsempat nak siapkan..
terpakse bersengkang mata yer start dari skang..
lupakan segala masalah ko sarah!
(tetibe plak =.=')

anyway aku nak cite aritu sabtu lepas to be exact..
aku menonton Resident evil after life yang best..
suke2..walaupun xtengok dari awal..
huhuhu..
tengok yang first je..second third n anime nyer aku xtengok lagi..

sehari sebelum aku ngan mak n abang aku tengok wayang gak..
malam pertama raya tu..disebabkan bosan dirumah kami bertiga tengok citer 4 madu..
n di dalam wayang tu memang kami bertiga sahaja..
jadi record nie..
then balik2 je..pak ngah dari jelai mai..beraya..kami hanya mendiamkan yang kami baru pulang dari wayang tu...
hahahha
memang best,anak buah aku datang..semakin temban n less hyper berbanding dulu..

pe lagi yep..
owh 14 september,aku celebrate hari jadi kawan bek aku yang aku kenal dari darjah satu..
che mat orang nyer..kami ke restoran berdekatan..
antara yang follow,aku of coz la..fiza,bukh,afif n che mat si birthday boy..
kitorang juz makan2 n borak jep..
memang kelakar..
leh plak donut big apple yang aku ngah makan terpelanting n jatuh sebab fiza tertolak..
salah aku pun g sakat die watpe..hahahah



pastu keesokannya kami beraya dari rumah ke rumah..
memang sangat lah sibuk aku seminggu nie..
sampai tersentuh assignment..
xkire sedara2  yang datang beraya..
aku la yang kena melayan n menghidang minuman..
tolong mak tercinta..
biler lagi nak balas budi kan..
anti da balik kampus lagi susah nak tolong mak..

da agak panjang aku berleter menerusi blog nie..
hahahah
wat penat je nak bace..

ok la..
nak g siapkan kerje yang tertangguh..

3 comments:

Peminat Katie Holmes said...

pegi siapkan kerja dulu!

chittysarah said...

baik~~~
huhuhu
walaupun malas sebenarnyer..

ELMIZAN said...

erkkk...mcmna rasa tempoyak serbuk tu???cam pelik jer...xmacam ori dah...pastu yang jem tembikai tu...sedap ker....cam nak try...smalam farah yang suh aku kjutkan ko...patut dpt present ni..