Saturday, August 21, 2010

menulis kembali...

lame gak aku xpunye mase tuk mengaktifkan blog..
da semakin usang blog nie..
mase semakin kurang tuk aku melepaskan segala pe yang aku nak ketuk2 sebab assignment n keperluan2 lain yang memakse aku tuk meninggalkan dunia blog nie(tapi wat mase nie..)
insyaallah dalam mase terdekat aku cube mencuri mase lagi tuk lepaskan rindu terhadap blog nie..


owh ye..
ade pertandingan blog yang aku masuk under uitm negeri sembilan(market tu) sempena bulan heart of islam..
aku tertarik ngan pertandingan ni
yela aku pun baru dalam dunia blog ni,jadi leh la ambik pengalaman n pengetahuan..
tajuk yang diberi 'couple itu haram atau halal'
yang menarik nyer pertandingan nie telah menarik minat semua dak rumah aku..jadi kami sepakat membina blog ni bersama,seramai 6 orang yer termasuk aku..
hahahha
tapi yang g daftar aku sorang jer..
heheheh
blogger itu..
ni lah dier hasil nyer..
law ade mase sudi2 lah jengah..
tu hanya pendapat kami berdasarkan pe yang kami peroleh..
law ade salah silap datang dari kami,mohon kemaafan..
                                                          comey nyer..dier ngantuk
huhuhu..baru taw susah gak tuk cari maklumat n setting jadi lawa..n yang penting menepati cita rase semua para pengarang(kitorang la)
semoga kitorang dapar kongsi sedikit sebanyak yang kitorang rase n dapat..
walaupun pertandingan aku x mengharap hadiah..(tapi law menang alhamdlillah..hehehe..)
erm aku nak update pasal kelab catur tapi xelagi gamba nyer..
camne yer...len kali la nampak yer..hehehe


samapai di sini sahaja,
salam ikhlas dari yang yang duk mengetuk keyboard..


ps: gamba didatangkan khas dari laman2 web yang berkenaan..thanks..hehe

3 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hebat gak kau buat :o
pnjang2 tuh kau tlis ke?
oh asal la kt tmpt ak xde ptdingn2 best cmnih @@"
kalau xgerenti aku dh join xD

ELMIZAN said...

hahaha...sarah...

chittysarah said...

hehehe..
bukan aku la yg tulis sume tu..
hasil karya dak2 umah aku
aku juz tumpang name..
hehehhehe