Friday, December 2, 2011

irama dan lagu

muzik sesuatu irama yang dapat menenangkan jiwa

sangat seronok dan rase best giler ade orang leh nyanyi kat halwa telinga kan
any lagu yang anda nak dengar,exclusive rite!
amat mengakumi orang yang bertalent besar ni tapi xmenunjuk,example petik gitar,men piano,drum,bass guitar,lead guitar...waaa
hangat plus hot gitu
*jeles ngan kekawan yang bertalent>_<*

teringin giler nak satu!

setiap insan di bumi Allah ni ade kelebihan dan kekurangan memasing
tapi ada sesetengah orang ni, tak menyedari kelebihan diri
masih menganggap diri kekurangan, tapi tak menyalahkan Maha Pencipta
senang cite tak mempunyai keyakinan terhadap diri sendiri
aku pun ada persepsi ni sebenarnya,haha ^_^

keyakinan itu akan timbul ketika berada disamping rakan rakan
yang menerima kelemahan dan kekurangan kita seadanya
ketika itulah seseorang tu akan menyedari kekuatan dirinya
seperti aku!terima kasih rakan rakan yang sentiasa berada di sisi ketika jatuh dan bangkitku!

kentut berbau: keluarga adalah tunjang utama sumber kekuatan itu selain rakan rakan>_<

3 comments:

r-5 said...

betul2 semua orang ada kelebihan masing2.. tetapi kadang kala terlalu mahukan dihargai dan tatkala itu tiada yang sudi menghargai kelebihan mereka, mereka down dan mengangap itu bukanlah satu kelebihan tetapi kekurang.. so hargai diri kita dahulu.. buat yang kita rasa mampu nescaya kita akan dapat penghargaan yang setimpal.. :)

FaRa HanNaH said...

you go girl!! :D

model pakaian grosir said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post