Monday, May 23, 2011

meniti hari

sebulan aku cuti ni aku bekerja tanpa gaji..
yang penting ikhlas ye dak?haha,melayan pelbagai kerenah anak buah ni kekadang memeningkan..
baru masuk 5 bulan tapi da pandai da menjerit jerit..
ingat law aku marah jerit balik die diam,tapi die suke plak~~
menjerit kegirangan plak die..adei=.='

terpikir camne la dulu dulu aku kecik..mesti suci innocent je kan..muahahha*berlagak jap*
dulu kecik mak aku pernah cakap aku himpap dak lelaki,anak kawan parent aku..
kecian die..aku pun tak tau siapakah gerangan nye empunye tuan..
time kecik kecik aku rapat ngan arwah atuk n abang ketiga aku..
memana aku mesti berkepit ngan dorang..kiki
arwah atuk aku plak sangat baik..tiap tiap kali balik ambik kitorang dari sekolah mesti singgah kedai
dan kitorang pulak leh ambik je ape yang kitorang nak!aku ngan abang aku pe lagi,balun!
ok kitorang memang tak ikut etika menunggang motor..yela 3 orang skali nek motor=.='

bile time weekends kitorang gi pasar plak
n time nie kitorang ambik segala komik yang diingini
antara yang aku ingat doraemon,dragonball n pe ntah..banyak lawan lawan n mostly abang aku ambik..
aku juz nak mainan je..kikiki

ps:ihsan google

17 comments:

FaRa HanNaH said...

loh,cam citer tergantung je..baru nak klimaks..citer ler lg peah..hoho :p

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

chittysarah said...

fara:nak citer tapi nanti aku sambung~~

blade:happy blogging..will be going~~

Sca Ndx said...

hehe. ala suweetnya

hans0 said...

gua ni super saiya.. steady je gua belasah maitibu dengan ekor gau.. haha teringat dragonball

r-5 said...

kenangan dahulu memang indah kan? tapi kiut betol kitten kaler doremon tuh!

chittysarah said...

sca:haha,memang sweet
hans0:hebat ke?kikiki
r5:tu la..terjumpa n terus tepek..haha

Raji and Yeen said...

weh amik lah komik budak getah..
adeh yg ni bru best
hahaha

chittysarah said...

budak getah aku baru terinfluence..
dulu xbanyak komik tu kat tempat aku=.='
mungkin da abis

Raji and Yeen said...

xpown ko ajar dyeowg mmbcer smuer..hahhah..ajr solat semuer..hakhakhak..bgus hiler kn ak..x.x

omai.n i k l i s a said...

innocent ke? hahahaha

chittysarah said...

raji n yeen:insyaallah aku gune idea memberansangkan tu..kikiki

lisa:perli eh~~huhuu

Pencacai Alim said...

takpe..training dulu tu...

chittysarah said...

pencacai alim:haha..betul:D

Yellow LEOpard said...

aku dengan mak aku boleh lah ambik mcm2 komik..tapi bila akak aku ada, kena bebel..dia pulak yg lebih..tak dapat komik..tapi itu dulu lah..masa kecik..dah besar ni, dia tak heran pon..hahah

chittysarah said...

leo:hahha
tau xpe..bila da besar memasing xheran..almaklum la ade duit sendiri gitu=.='

Qila said...

comelnye kartun tu,,patung dora shomel ^^