Thursday, December 16, 2010

Tak terjangka!

Wahaaa!aku mendapat sesuatu yang aku da lame mahukan~~Crazy Rabbit Emoticons
Perasaan gembira tak terkata ketika mendapat ini..domo kecik~~

Penaja adalah abang aku sendiri,yang ketiga tu..hehe..
memang aku baik ngan die berbanding yang lagi
dua..bukan pilih kasih tapi memang dari kecik..
jarak usia pun tak jauh membuatkan kami tersangatlah
 rapat..hahha..banyak gila kerja2 giler n bengong kitorang wat dulu2
Hahaha,selalu kitorang akan tergelak memikirkan balik~~
Betapa ribenanye kami time tu,hahhaCrazy Rabbit Emoticon


Berbalik kepada domo tu~~Crazy Rabbit Icon
Selama ni aku selalu cakap kat die aku suke domo,malah aku yang menjebak die turut suke mende nie!
Pastu time aku balik cuti sem,abang aku de beli mende ni
Tapi die punye
Kelmarin time aku ngah berblogwalking tetibe die mencampak(menendang lagi tepat) domo nie kat aku
Aku terkejut dan bertanye


”oit,asal ko tendang baik bagi aku je”
“ko nak ambiklah”
“ko biar betul” masih terkejut
“ambik jela aku memang nak bagi ko pun”
“…”

Speechless,suke die tak terkata la kan
Hahaha..bersyukur aku de abang cam die walaupun kekadang kitorang suke gaduh~~
Adatla kan gaduh adik beradik..hahaha
kekadang aku rase cam best kan law ade kakak dari abang..
tapi bile pikir balik..
aku lagi suke pe yang di kurniakan kat aku~~
walau dorang suke buli aku,dorang sayang gak adik sengal dorang nie!
kekekeke~~~

Ps:kitorang memang cakap agak kasar skit di rumah..tapi masih menghormati antara satu same len..
Kekadang tak gak!hahahah..dush!Crazy Rabbit Icons

dengar lagu MK ULTRA-MUSE~~suke..Crazy Rabbit Winksclick je kat lagu atas tu~~









22 comments:

woot-woot said...

domo domo domo.olololo..nak domo jugak !

Ayesha said...

domo <3 awwww comel gilaaa

FaRa HanNaH said...

comel2..aku pon da nmpk domo seketul ary tu kat sungei wang..lau nak besar cr la kat ctu.. :)

Raji berkata said...

hohohoh
abg kau pun minat domo tu eh?

Nur Areefah said...

ooo domo baru tahu..huhuhu...mmg comel~ cm aku xD

latest entry : lesbian tuu

chittysarah said...

woot woot:nak ke?gamba leh kan~~
hehehe

ayesha:ye~~comel kan~~hehehe

farah:owh yeke??
leh suh abang aku belikan nie!
heheheh

raji:yep,die pun suke~~
hhaaha..

efa:hahaha..ok comel cam ko la..
bile marah~~
lalalal~~~

Puteri Iqa Izyan said...

err.mcm seram je domo tuh :P

chittysarah said...

puteri:seram tapi comel~~~
laalala~~

HAZWAN17 said...

wah best2 dapat domo free

chittysarah said...

hazwan:hahaha~~
best gak la..

lalala~~

kuntum kucewa said...

sarah!!

domo tu ape??
binatang baru ker?

chittysarah said...

kuntum:anime jepun~~
yang sangat comel..tapi cam seram ade gak
hahahh

Pencacai Alim said...

baiknya abg ko.. :)

chittysarah said...

pencacai alim:baik tapi xnak tunjuk..
hahaha
ego~~

n i k l i s a said...

domo domo. comel comel.

chittysarah said...

niklisa:agree!!
hahaa

ALIAA MIZAN said...

comey nye...

chittysarah said...

aliaa:nak ke??
heheheh

ALIAA MIZAN said...

hehhee..
nak...

chittysarah said...

aliaa:meh duit anti aku suh
abang aku belikan~~

lalallaa~~

ALIAA MIZAN said...

bape hinggit...

ALIAA MIZAN said...

bape hinggit...