Sunday, December 12, 2010

Perhatian!

Xde ape sangat la yang penting just nak tarik perhatian gituCrazy Rabbit Icon
(jadi ke x eh?)lalala~~ kembali kepada tujuan asal
Sebenarnye hari aku nak mempromote blog salah seorang kawan aku tuk di follow
Kire penghargaan tuk entry die yang ni
(tapi die xtulis secara specific=.=’)Crazy Rabbit Emoticons
Alasan die “aku takut kalau ko bangga diri plak”

Ok mari lah kite mengkick eh mengclick beliau die beramai2,upkan traffic~~(follow la skali law rajin)
Da cam wat iklan plak nie..hahaha(kepada yang berminat sila la cakap kat aku,jangan riso murah je..hahahah~~)Crazy Rabbit Icon
Detail pasal die,aku pun xingat sangat..lalala~~tekan je sini ye tuk maklumat lanjut
Yang penting die salah seorang ahli republic 1991
Click sini atau sana tuk tau ape die republic 1991
Marilah kite berblogwalking beramai ramai~~tuk memajukan Negara bangsa dan agama~~
lebih plak,gurau je tuk tambah kenalan n informasi hangat(gossip)Crazy Rabbit Winks
lalala~~

ps:nikmati la lagu blog ini jugak ye,special request tu~~Crazy Rabbit Winks

13 comments:

ALIAA MIZAN said...

xpaham aku...

wawa said...

AKU PAHAM..

Raji berkata said...

hahaha ak org republic gak
xnk promote aku ker?
hahahah ;D

kid eh? o.O
pe nama dia kt republic?

chittysarah said...

aliaa:wat2 paham jela eh
lalala~~

wawa:wee~~sayang ko~~

raji:yep dak republic..
law kat forum aku xtau name die..
tapi law fb name die firdaus sulung..
tgk kat group 1991 fb
nak aku promote ko gak ke raji?
leh je

lalalala~~

Sca Ndx said...

republik to ape =.=

chittysarah said...

sca:republic tu cam group tuk dak2 yang lahir taun 1991
ade la aktiviti2 yang dilakukan~~
hahaha

Nur Areefah said...

aku pun dak republic jugak~

the phantom kid said...

hehehe..wah!! name sape 2??tlg promot e tok aq sekali..heheh..nway~ maceh2..it's my life!!! best3..aq suke!!! weeeeeeeeeeeeeeeee~

chittysarah said...

nur:mu memang tunjak arapan~~hahha~~

phantom kid:entah la mamat mane tu.. lagu tu mamat tu gak yang request~~

enjoy~~
lalalla~~

Hanis MY said...

comelnyaa ada kartun kecik tu, salam ziarah dan salam follow

chittysarah said...

hanis:welcome~~
thanks follow~~

pidah said...

hehhee..lorh..ko sdiri x knl ke mamat 2 sape??ish2//kan3 org gile...bahaya weh..sgt2 bahaya..hhe~

chittysarah said...

pidah:hahah..sengal~~
lalala~~