Sunday, December 12, 2010

Mata evil dan Tagged~~

Beberapa hari lepas masa mengemas rumah bersama mak tercinta
Peristiwa yang menyakitkan mata telah berlaku..adei..Crazy Rabbit Emoticon

Ngah mood rajin datang aku pun mengemop umah yang agak berhabuk sejak berkurun lama nye~~
Hahaha~~xdela berkurun sangat..ok sambung2..Crazy Rabbit Icons
Ok teori yang aku belajar law da mop jangan nak gatal gi sapu terus sisa yang tertinggal..
Tapi malang da berbau peluh yang masin lagi kelat,penyapu buluh yang disunakan menusuk mata kananku~~adoi!sakitnye hanya allah yang tau..xpasal mata jadi cam mata evil,merah menyala~~Crazy Rabbit Emoticon
Boleh plak aku digelakkan secara berjemaah oleh mak n abang2 aku..xtau ke anak n adik tersayang dorang nie ngah kesakitan..
"padan muke ko,konon nak tunjuk terer n rajin” dialog yang xakan dilupakan disembur oleh abang2 aku
Time tu terase cam da xnak mengemas rumah lagi,tapi xkan la kot.. lalala~~Crazy Rabbit Emoticon
Ok enough with the that,we will proceed with the experiment~~


berbahasa English sebentar sebab nak jawab jawab tagged korang~~gatal jap~~Crazy Rabbit Icon
berbalik kepada tagged dari ieja and wawa
(promote gak nie,hari promote sedunia aku..hahaha~~)


Tagged dari ieja~~(geng skola haha)



ade soalan cam biase..adei..


1)perasaan kowng bile dapat award nieh??
first aku geram skit..awatla hang gi disable tuk copy paste..xpasal kene taip soalan balik..=.='
tapi mestilah aku berterima kasih kat ko~~
lalala~~sayang ko~~


2)bagi 2 lagu yang sesuai untuk ditujukan kepada pemberi awaard..
lagu eh..nie lagu best aku rase dari negara seberang..ko suke kan yunk~~
haha~~
hari bersamanya-sheila on 7
kehilangan-firman idol


3)apa azam tahun baru anda...??
erm ape ye?menjadi lebih baik dari skang..weee~~klise x?hahaha


4)apa komen kowang tentang blog pemberi award
wahahah..nak jujur ke?lalala~~ok2 siyes,mestila lawa..law x,xdela jadi geng bas skola aku..hahahha~~
sengal


5)ucapan kepada pemberi award
terima kasih daun keladi,len kali kali lagi~~
hhahahah(banyak ar)^_^
ps:aku still susah nak komen blog ko..ko blocked aku ke? T.T


Tagged dari wawa plak~~(geng dak umah)Crazy Rabbit Icon



1) Nama blog dan kenapa itu dipilih:

sesuatu tatapan..(ungkapan hati..=.=')
sebab: ni adalah kata2 dari hati n otak yang sengal nie..lalalala~~

2) Nama URL dan mana datangnya idea itu:

ps:click2..hahaha
idea: mestilah sebab tu nickname aku..datang dari siti sarah..disebabkan nak bela hamster xtercapai aku wat nickname pun jadi la kan~~

3) Method penulisan blog anda:

sume datang dari ati n otak yang sengal nie..lalala..sori law ade yang xsuke~~weee~~

4) Perasaan anda apabila melihat blog org lain lebih menarik daripada blog anda:

mestilah teruja~~suke tengok orang nye..walaupun nampak sangat aku xreti..lalala~~

5) Bila wujudnya blog anda:

• June,3 2009

6) Siapa orang pertama yang menjadi pengikut anda:

• dak2 republic~~ efa ngan raji
thanks korang~~lalala~~

7) 5 orang yang telah ditagged
  farah

ps:law nak cakap ar~~aku tambah tagged..lalala~~

Crazy Rabbit Wink
sori la sangat2 membebel panjang2 plak dalam post nie

13 comments:

Yellow LEOpard said...

lah..kesian..huhu

ALIAA MIZAN said...

sedap x tecucuk buloh??

Raji berkata said...

tercucuk mata? o.O
mcm horror jer
hahaha ala rilek lah jgn smpai xnk menyapu lagi =.="
abg kau gurau je tu

wawa said...

cian.. bez x?? ok gurau2.. meh cni doktor rawat... RM1 je.. ospital kerajaan...
sara~~ aku nak aaward lagi..
sara~~ aku ada wat page baru kat blog aku.. t tgok yer..

ReiKo91 said...

xpe..asalkan xbuta lg,mak mrtua pn ska klu ajin:))

chittysarah said...

leo:nak wat camne..nasi da jadi bubur mcd~~hahah~~

aliaa:sedap sampai mengalir air mata terharu~~
lallaa~~

raji:haha~~baiklah ko bagi semangat tuk aku terus menyapu~~
lalala~~

wawa:haha..malas nak beratur panjang..hahha..ok anti aku datang~~

reiko:hahha,nasib bek xbuta~~
mak mertua,lalala~~

the phantom kid said...

hehehe..bersabar la ye cik siti..dugaan sume 2...harap bersabar la ye~

Khairy said...

la..tercucuk ke? cian nye...nasib baik tak buta...

jambz- said...

pehh.

chittysarah said...

phantom:sabar separuh dari iman~~
lalala~~

khairy:nasib bek!
lalala~~

jambz:wweew~~

pidah said...

bt0l2...bersabar 2 separuh dari iman..hehe~

MUSFIRAH AQILAH said...

comel je rara punya entry,,
sabar yek :D

chittysarah said...

pidah:wahaa~~
betul2..law ilang sabar cari balik je kan~~~

qiqi:weee~~
baiklah~~

lalallaa~~