Wednesday, December 22, 2010

Mereka yang lucky

Setelah lame aku menunggu saat ini tiba,akhirnyer aku berjaya mematikan penantian aku ini!
(maaflah kerana sudah lame tidak membina ayat~~)
Ok back to the point of view,agagaga..objektif sebenar!aku nak bagi award sekali promot mereka nie..Crazy Rabbit Icon

 Ok aku copy paste je gamba domo nie dan dengan kekretifan aku eh kesengalan,aku edit la skit
(ade hati letak watermark lagi tu,agagaga)

Sapekah mereka?ok mereka adalah

en. syed-syed yang hensem(ok nie bodek) dan
cik wani-wani yang cun dan comel (lagi bodek)

tahniah kepada mereka kerana telah berjaya menjejak kaki kat blog malang aku dan menjadi 100 dan 101 pengikut yang malang! Xla,aku tipu..mereka bertuah aku yang sengal!hahhahaha~~

kepada mereka yang bersalah bertuah sila email kan butir diri anda kepada saya 
ada something yang bahaya tuk korang!hahahha(secepat mungkin ye)
atau kalau nak lagi senang add aku kat facebook dan tanya aku apa yang menanti anda ye!
Crazy Rabbit Icon

3 comments:

SyedGraphiX said...

ahaaa. waaa. bes999~ :D

Norzawani Zulkeplee said...

waaH, tOce-toce..teraser glamer kejap..kekekek!

chittysarah said...

syed:hahhha
anti mesej ye kat muka buku

wani:ur the popular one!
agaggaga~~~


lalallalaa~~