Wednesday, December 22, 2010

ezloveycraft 1st giveaway

 
sila click SINI!

saje nak join GA nie..sebab adiah die sangat menarik perhatian aku!
Comel wei~~
Aku arap la kan aku terpilih and ade sedikit unsure lucky aku nie yang akan menolong untuk aku memenangi hadiah tersebut~~
Tuan nyer blog silalah pilih aku~~(hahhaha,kanga de yang kene tuduh rasuah,adei=.=’)

ok
giveaway ini bermula dari 17-12-10 hingga 17-01-11
(mungkin akan dipinda)

Ni la adiah nyer~~
Comel kan!nak beli tapi rase cam berat plak..=.=’
Mungkin tak de rezeki lagi
Ok time for tag,who the lucky person~~

Ps:ni je yang aku terpikir nak tag..sape lagi nak??Crazy Rabbit Winks

6 comments:

Cik Tom said...

comelnya hadiah..good luck!

ezloveycraft said...

tq join
gud luck k

Ain Atika said...

cutenya hadiahh...all the best yah??

chittysarah said...

cik tom:thanks~~

ezlovey:pilih daku~~

ain atika:thanks~~

ps:nak join?
lalallalal~~~

Robot | Sakti said...

gud luck

:)

chittysarah said...

robot:agagaga
thanks~~