Saturday, July 10, 2010

free time..

arini jadual agak lengang tuk kami dak2 course food technology..hanya briefing tuk lab minggu depan..tu pun dalam setengah jam sebelum kelas berakhir..kemudian setelah agak masak ngan pemikiran otak yang menggila,tibe2 terase nak tengok wayang lagi..first week xde la assignment melambak lagi,so ape salah nyer kan..selain tu leh beli barang2 keperluan len..(selain membazir beli benda len skali..)


cite tuk kali nie adalah despicable me..citer nie lawak ngan unsur ganas tapi dalam animasi la..banyak pengajaran nyer..law citer anti xbest lak..tengok la sendiri..(malas nak taip nie..=.=')memang lawak abis..suke nyer aku..


selain merehatkan minda ngan cite tu,aku,baby hannah dan ieja mengucapkan selamat tinggal kepada ika yang ingin pulang ke johor,batu pahat atas sebab2 tertentu..setelah itu,kami bertiga berjalan2 ke tempat tuk berjalan la..haha..merepek plak memalam nie..(sambil menguap nie) tujuan utama aku tuk berjalan2 arini nie tuk cari chess set yang telah diwajibkan ke atas dak2 koko yang ambik catur,HSL223..ikutkan aty malas nak beli,nak pinjam je tapi xbek kan..beli jela..

then aku teman mereka2 bershopping..aku terpaksa mengawal nafsu tuk membeli komik,majalah ataw pape pun yang sewaktu dengan nya sebab arahan ibunda tercinta..tapi tetap beli gak 1 tadi..hehehe..arap xkan tergoda lagi..waaa~~..


mata semakin berat..nak tido ler..
salam dari yang penat dan sangat ngantuk..=o=..

5 comments:

Fakhrur Razi said...

mmg mke wayang kau nih
hahaha cter ap tuh ak xpnh dgr pun =.="
ak pnh dgr toy story je

FaRa HanNaH said...

we had a really gud tyme dear...
woot woot razi....bes taw citer tuh,,,,
:-p

chittysarah said...

ntah.. ko nie..
yang ko taw toy story je..
pa da..

AiZ said...

haha.. pasni jangan beli komik dah.. ingat pesanan aiz.. ^__^





Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

chittysarah said...

gitu plak aiz..
adei..