Thursday, June 17, 2010

kuar time..!

pada tanggal 16 jun 2010,bersamaan ari rabu aku dan rakan ku kuar untuk lepaking n tengok movie..mereka adalah faizz dan fiza..
segala butir adalah seperti berikut:


venue:pavi-lion..dan sekitar nyer..
time:between 12p.m to 5p.m
activities:lepaking and movie..


wah..da lame xjumpe mereka..sangat rindu yer..selain bergosip dan mengata,aktiviti yang dilakukan serta perkembangan baru tetap diborakkan..hahaha..walaupun citer movie yang dilihat sangat tidak best..(serius x..)citer yang kami lihat adalah the vanquisher(xtaw la salah eja ke pe..)citer dari negara jiran,thailand..bagi kami ianya mempunyai jalan citer yang menarik tapi pelakon dan effect yang sangat xbermutu..mereka hanya layak membuat citer bergenre horror ngan gemilang tapi tidak pada action movie..


hampir tertido menonton citer itu kami menyambung aktiviti kami sebelum berpisah kerana waktu sangat jeles yer ngan kami..aku dinasihati ibu yang tercinta untuk pulang awal dan itulah yang diturutkan..(anak yang mencube menjadi yang terbek..)^_^


arini adalah sehari sebelum kuarnyer citer toy story3..wah..xsabar nie..!!nak tengok..ade sesape berminat?hahaha..sebetulnyer plan kami adalah untuk menonton citer A-team ataw karate kid..akan tetapi allah maha penentu maka citer itu full,dan ade pada slot berikut nyer..


alahai nasib badan..anyway masih ade yer pemandangan yang agak menyakitkan mata dan alam ini,di mana ade pasangan loving couple(loving ke??)yang di mane awek nyer bertudung and menayangkan drama iaitu dengan tanpa segan silu membiarkan pakwe nyer itu meraba perut nyer dan berpelukan seperti di letak gam gajah..


dunia-lagu bunkface..hahaha..sangat mendalam maksudnyer bagi aku..mereka(kapel ngan pakwe nyer itu) adalah antara punca wanita bertudung disalah erti kan..xmau cakap lebih..aku jugak banyak kekurangan nyer..tapi aku sentiasa berdoa agar aku xtergolong di golongan yang menyakitkan mata..


amin2..(dan juga rakan2 ku)




p/s:wah..kerana handset ku masih dibaiki xsempat bergambar bersama mereka..uh..apepun sangat seronok yer arini..


salam 
dari yang penat menaip..^_^

4 comments:

Fakhrur Razi said...

toy story kena tgk..
bunkface punca wanita bertudung disalah ertikan?
habaq skit awatnyer
ak dop taw cter

chittysarah said...

eh ko salahh faham nie...
aku ngah dengar lagu bunkface la..
pastu sambung citer sal loving kapel tu..
xpe2 aku tul kan..

anyway aku tgk toy story anti abg aku gaji..yey,die blaje 3D nyer..
hahha..suke2

[ "Fun"hans ]™ said...

huh !
m e r a y a p jep !
;DD

chittysarah said...

biasalah..
hahah...
ambik udara segar kot..