Monday, June 21, 2010

gathering..!!

wah,gathering setelah lebih kurang 7 taun xjumpe..memasing da matang walaupun masih ade yang maintain comel(kecik..ayat bek)hahaha..tapi overall best n gempak..!!butir2 seperti di bawah..

venue: hotel crystal crown
time: 11.30 a.m to 6.00 p.m
activities: eating, lepaking, bowling, karaoke, and walking around brem mall

start dari kul 11.30 pagi kawan aku che mat,jannah,azmer dan kamarul datang umah aku nek kete..driver terbek che mat ar...hahaha..pastu g mps n jumpe yang len2..after that jumpe mereka n berolak ke hotel yang ingin dituju..memasing2 tergelak dan bercerita..xnafi ade yang muke cam berubah giler..wah..

start aktiviti ngan makan2..of coz tangkap gambar skali..hahah..enjoy..pas makan2 g solat zohor..then sambung makan balik??haha..memasing pelahap..xleh wat pe..then pas itu aktiviti diteruskan di mall sebelah,Brem mall..

sambung dengan aktiviti bowling tapi pompuan hanye aku,jannah dan rehana yang terlibat yang len g karaoke..dak lelaki sume ade 8 orang..mereka adalah che mat,zulharis,shafiq rafie(nak g rusia..gath nie tuk meraikan la),hawari,kamarul,faheem(da berubah yer),adzmer,dan isa(organizer)..and guess what aku dapat no3 yer bowling..wah tetibe terer ye..ngehahaha..(riak plak)

agak2 da lame n selesai bowling aku dan mereka(jannah n rehana) g jumpe mereka di karaoke..walaupun xsempat nak join tapi sempat tangkap gamba yer..hahah..giler glamour tul..itu pun gne kamera mereka yer..interframe jela..haha..selesai tangkap gamba aktiviti diteruskan dengan berjalan2 dan solat asar plak..

then melepak di marry brown plak..adei macam2..di sini da macam sesi taaruf plak..memasing kenalkan diri n cite sal blaja katne pe sume..=.=' sabar jela..da la aku xdengar sangat..

then perpisahan berlaku..memasing ikut arah n tujuan memasing..tak taw la leh jumpe lagi ke x..law panjang umur insayaallah..tetapi perjalanan kami berlima xterhenti gitu je..memasing cakap lapar plak..n driver terbek menentukan destinasi seterusnyer..kedai makan!!wahahaha..makan kat kedai tom yam..leh la tahan sedap..

after itu barulah aku dihantar pulang..dan berakhirla cerita pada ahad nie..wah,sonok tul..weee~~

p/s: biler la aku nak jumpe dak2 republic 1991 nie..arap2 anti g sunway aku leh join..amin2...

2 comments:

Benrauf 2.0 said...

is it alumni or internet forumer gathering?

chittysarah said...

internet foruner gathering..
why?