Saturday, December 25, 2010

Segmen Jom Berkenalan

 sila click SINI!
Segmen Jom Berkenalan ! 
penaja utama : syaf

Masa untuk jawab tagged !
Crazy Rabbit Icons

:: Jawab 7 soalan berikut ::


-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)
Mestilah masih bujang dan belum berkhawin~~agagaagga


-Ceritakan tentang diri anda
Dilahirkan pada anggal 21hb oktober taun 1991
Anak jati ibuku,agagaga..anak jati selangor~~
Masih belajar dan belum berkhawin~~(mood=gatal)
 Music lover+sengal=sengal music lover~~

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
Dunia alam maya.dimana seseorang itu dapat meluahkan pendapat,mencari pendapatan lebih atau sekadar bersuka ria mencari kenalan dan menbaca pengalaman dan kehidupan mereka yang lain~~
(skema tak jawapan nie!)

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog
saya budak baru belajar kalau sengal tolong marahkan!
Agagaga~~

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
Diriku yang unik!hahahaha
Xde ape yang unik,it’s more toward simple life as a human being~~(which sometimes nuts)
Berbahasa English sebentar dengan kit kat~~

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Sampai diri ini masih terdaya dan mempunyai masa~~

4)Tagged 4 orang rakan blogger anda
ok korang bertuah~~

4 comments:

:Cikgu Akim: said...

thnks sudi join!kalau ada masa jemputla lawat rakan2 jom berkenalan kt blog saya..

slm perkenalan dri saya bakal pndidik~

nice blog!

chittysarah said...

salam perkenalan~~

baik,akan diterjah~~

dayanadarmawi said...

heyy , slm pknaln , cn we be fwen ?? hee
come vsit my blog :)dont forget 2 follow ea ^^

chittysarah said...

dayana:salam perkenalan jugak~~

lalallala~~