Monday, November 22, 2010

menaip..

setelah seminggu berada di rumah tercinta..ternyata banyak aktiviti yer..
baru arini leh rehat jap..sambil dengar lagu koleksi abang yang rapat dengan ku tu..de yang best n ade gak yang kurang..tapi still layan~~Crazy Rabbit Winks

anyway nak update blog yang da usang nie..
tapi xtaw plak nak tulis pe..Crazy Rabbit Icons
erm tuk aliaa semoga berjaya di karisma yer..
aku doakan ko sentiasa..Crazy Rabbit Winkcaiyok!!
n jangan risau aku rindu ko la..
cume xde kesempatan nak call ko je..
well kedit pun cam air je ilang kan..

cuti nie banyak plak mende yang aku kena wat..
tapi cam biasa sifat malas sentiasa rapat ngan  diri ini..
mak pun da bisinng yep..
sori mak tersayang..Crazy Rabbit Winkxsengaja..
huhuhu

anyway ntah pape yang aku update nie..
(inilah berlaku bila kebosanan melanda?ish3 xdela bosan tapi lebih pada penat..sape la nak urut badan nie..~~Crazy Rabbit Icon)

tu jela kot..len kali akan post mende berfaedah..insyaallah..Crazy Rabbit Winks

6 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

boring kan di rumah?
huahua
aku best esok pun ada class

ELMIZAN said...

wah2...sally terharunyer aku....tapi nak wat camana...rezki xmenyebelahi kami...

chittysarah said...

rajis:xdela boring sangat..
ade gak aktiviti nyer
hahah

mia:yeke?ingat dapat la medel ke pe..huhu

Fakhrur Razi berkata said...

weh nnti letak la lagu byk2 gne mixpod tuh
hahaha ak nk dgr lagu tapi xde kt komputer nih

nk search malas =.=

ieyas forever~ said...

babe..windu ko..~

chittysarah said...

raji:nak ke?anti akan di usaha kan~~

ieyas: rindu anda juga~~
sedang berbahagia i guess?